Heroine Shaving Heroine Super

Maya / Payal Dhar Club Shavingsweetstrippedsuperheroine Pl R Url %2F%2Fmedicationcenter Item Php Id 3052 Shaving Sweet Stripped Super Heroine

Club Shavingsweetstrippedsuperheroine Pl R Url %2F%2Fmedicationcenter Item Php Id 3052 Shaving Sweet Stripped Super Heroine

Selam sana, Yolcu. Lütfen giriş yapın yahut üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Rıhtım Kanunları ... Okuyunuz

Ana Sayfa Portal Yardım S.S.S. Ara Takvim Satranç Giriş Yap Kayıt Öykü Seçkisi Sözlük  
Kayıp Rıhtım // Forum > Fantastik Edebiyat > Diğer Eserler > Konu: Maya / Payal Dhar
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Maya / Payal Dhar  (Okunma Sayısı 2514 defa)
0 Üye ve 1 Yolcu konuyu incelemekte.
hanne
Sfenks

Rom: 2

~beni sewmeyen ölsün~

« Yanıtla #30 : Temmuz 23, 2010, 10:39:34 ÖS »

bence de Allah korusun diyelim ........

Simsiyah hüzünler doğuyor gönlümün sıra dağlarına. Bir tutam sabır<br />birkaç damla gözyaşı ile yoğruluyor günler. Yıldırımlar gibi sağa sola çarpıyor enkazım.<br />Oysa dağları çınlatmışlığımız vardı.<br />Adımız tebessümler eline düşerdi.<br />Şimdi ise adım hüznün ta kendisi.
[/i]
sweet--_--girl
Goblin

Rom: 0

« Yanıtla #31 : Ağustos 01, 2010, 03:11:40 ÖS »

Nasıl beklicem ben yaa oufff...
Uzun zamandır İnternete giremediğim için haftada bir kitapevlerini geziyorum belki çıkmıştır diye ama yok çıkmamış
Allah hepimize sabır versin arkadaşlar
Çünkü yazar çok yavaş yazıyor ve çevirme süreci var birde
Eylülde 3. kitap çıkacakta bakalım ek kitap ne zaman çıkacak 
Atalante iMaya / Payal Dhar Club Shavingsweetstrippedsuperheroine Pl R Url %2F%2Fmedicationcenter Item Php Id 3052 Shaving Sweet Stripped Super Heroinew Sweet z Sweet Super cMaya / Payal Dhar Club Shavingsweetstrippedsuperheroine Pl R Url %2F%2Fmedicationcenter Item Php Id 3052 Shaving Sweet Stripped Super Heroineu w z z Shaving Super